Webdesign

 Een website is de basis voor je onderneming. Het is je pareltje waar je iedereen naar kunt laten kijken of je product en of dienst te laten zien. Het is een must have. Heb je nog geen website, maar wil je een website op maat? Dat kan. 
ik ben ondertussen instaat alles te maken.
Via zoom zullen we samen een plannetje opzetten.

Copywriten

Ik vind het heerlijk om mezelf in te lezen over diverse onderwerpen. 
Ik vind het gemakkelijk om teksten in mijn eigen woorden te formuleren, zodat het daarnaast erg prettig is om te lezen voor de desbetreffende (potentiële) klanten.

Weet je niet hoe je de informatie, kennis of jouw gedachten op papier wilt of moet verwoorden?
Ik vind het leuk om je daar een handje mee te helpen. Het is ook mogelijk het als geheel aan mij over te laten, het is afhankelijk van de opdracht. 

SEA & digitale advertenties

Tegenwoordig zit bijna iedereen op Sociale Media. Of dit nou Facebook of Twitter is, we krijgen er iedere dag mee te maken en (on)bewust brengen veel mensen er erg veel tijd op door. Hierdoor zijn Sociale Media advertenties via Facebook, Google en/of via instagram zeer aantrekkelijk.
Adverteren via deze platformen is snel, relatief goedkoop, data gericht en er zijn eindeloze mogelijkheden.

Social Media Marketing

Social Media wordt door vele gebruikt.
Het is een gemakkelijke manier om je doelgroep te bereiken. Het kost alleen erg veel tijd en het vereist de juiste kennis voor de perfecte aanpak.
Ik help vele klanten op dit gebied, ik vind het geweldig om te doen. Ik help je dus graag!

Ervaringen

Annalie Shiatsu & zo

Ik heb Tom’s hulp ingeroepen voor het maken/omzetten van mijn huidige website voor een kleine prijs. Tom is heel enthousiast, kundig en levert uitstekend werk af. Hij is begaan en denkt met je mee. Ik raad hem zeker aan.

Daniëlle en Dries Plume Casa

Onze website oogde wat sober en Tom gaf aan daar wel raad mee te weten. We zijn erg dankbaar dat we gebruik hebben gemaakt van zijn aanbod! Hij heeft flink wat kennis van (web)design, is goed met teksten en foto's, weet wat wel en niet werkt, maar vooral... is communicatief erg sterk en overlegt zijn ideeën op een prettige manier. Bijkomend voordeel: hij werkt snel, komt afspraken goed na, vind nóg een kleine aanpassing geen probleem en is (nog) zeer betaalbaar. Kortom: we zijn erg verrast en blij met het resultaat en weten hem bij aanpassingen zeker weer te vinden!

    Contact

    Heb je een vraag, wil je meer informatie, of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Stuur gerust een mail of neem contact op via onze chat.

    E-mail: Info@tomplume.com

    Telefoonnummer: +31 637174612